Sabtu, 10 Mac 2012

Kenapa Boleh Follow Blog 300 Ja?

assalamualaikum
hye peeps

Hipster-landscape-nature-photography-favim.com-328167_large

hye hye hye selamat malam.
dah pukul 10 malam dah pun aku ni masih terhegeh nak menaip. aku rasa macam malas sangat nak menaip la sejak dua menjak ni aku rasa macam mood aku dah dibawa ke laut hahaha.

apa aku nak cakap ? ialah.

kenapa aku boleh follow 300 blog ja kenapa tak boleh lebih ?
nak tahu sebab apa?
sebab korang guna widget follower yang comei comei tu.

widget macam mana widget macam 


nampak tak kalau korang letak widget macam tu had orang boleh follow 300 ja pun.
thats why la ramai bising bising kenapa aku boleh follow 300 blog ja kenapa tak lebih.

aku dah follow orang lebih pada 300 so siapa yang guna widget tu aku memang tak boleh nak follow balik sorry la thats why la ada orang tanya kenapa muka aku tak tempek tempek dalam follower dia sebab aku tak boleh nak follow dah bukan sebab aku tak nak tapi sebab tak boleh.

so why not korang jangan la malas sangat cuba lah rajinkan tangan add gadjet macam


apa salahnya letak tak salah apa pun kan kalau letak.
so orang yang letak widget macam tu dapat la aku follow yang letak button comel tu tak dapat la nak follow sorry sangat bukan sebab tak nak follow balik tapi tak boleh.

so rajin rajinlah letak widget follower tu ya sayang sayang oii.
tu sahaja pesanan aku untuk hari ni 

bye
sama samalah bertukar kepada yang lebih baik ewah ayat aku kahkahkah.


14 ulasan:

farah.fauzi berkata...

awak..
kite mmg nk add follower gadget tuu..tp x bole.. knpe ea?? kite xtaw laa..nnty keluar

'Please correct the errors on this form.'

xpown keluar

'Bad Request

Error 400'

kenape ea? dr smlm try xbole pown..tlg ea awk..

Haruno Hana 하나 berkata...

setuju :D tapi pengguna Blogskins boleh add gadget ni.. ada tuto.. cuma skrang ni dh x leh sbb diorang kata Google Friend Connect expired 1/3/2012.. tapi Hana x faham sgt hal ni..

(: gebangkembang :) berkata...

entry ni ohsem <3 <--- mengalami perkara yang sama ;(

farah.fauzi berkata...

btol ckp hana...da expired 1 mac ari tu.. sbb tuu xbole..huwaaa..mcm mne ni??

ciksukaberangan berkata...

yeah3. patot ada gadjet follower tu. senang nak follow dan senang nak semak kita da flow ke blom :D

acheeqa farhana berkata...

kalau sy,sy ad kedua2 widget tu..hehe..

btw,done folow kamu..696 :)

shiema sufian berkata...

oh, nice. baru taw (:

Fadzmie Mohamad berkata...

Ouh. Lepas ni boleh suruh kawan-kawan saya yang pakai widget macam tu tukar ke widget follower biasa lah. Hehe. Thanks for the info. ;)

farah.fauzi berkata...

styll xbole laaa awk.time nk save tuu nnty kuar cmni...Please correct the errors on this form.
dr smlm da buat..styll same

Amirah Zulhijjah berkata...

nice entry..=)

akuamir berkata...

same la,, limit 300 jeh,, tapi kan,, kene buat care lain baru dapat add,,

Syasya Johan berkata...

google friend connect untuk blogspot kekal dan takkan expired sebab under google.

btw,dulu pun sya tak guna follower widget tu,ramai ckp follow tapi xde.rugi :/

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ berkata...

Oo..baru tau knape nieza tak bley follow lebih 300..thanks for the info ^^

azifah yazid berkata...

same la... sy pown mcm 2...