Isnin, 12 Mac 2012

Soalan Membunuh

assalamualaikum
hye peeps

429030_380131305344832_110390655652233_1373196_1598554375_n_large

aku telah ditag
actually baru sekarang aku nak publish hahahaha !
dah ditag lama dah ni
sekarang baru aku nak share share dengan korang semua.
jom la jawab ! jawapan seharusnya fakta walaupun aku tak pernah fakta dalam menjawab soalan soalan ini hakhakhak !

tajuk soalan ini

" Impian Perkahwinan Anda "


1. brape umo anda skang?
    = 12 tahun ( 2006 )

2. adakah anda single?
    = single is cool couple is trouble

3. agak2 umo brape anda akan bkahwin?
    = bagi aku capai beli penthouse tepi laut yang bernilai 10 juta dulu baru aku kahwin kahkahkah

4. adakah anda rasa anda akan berkahwin dgn kekasih anda skang?
    = of course no ! hahaha ( i'm single okey )

5. jika tak, dengan siapa anda ingin/akan bkahwin?
    = dengan prince charming dari negara fairytale ( ada tak )

6. siapakah akan menjadi pengapit pengantin pompuan n pengapit pengantin lelaki d hari pkawenan anda nnt?
   = of course my BFF . aku kan tak da sibling ! sob sob sob

7. adakah anda ingin perkahwinan btemakan taman/pantai atau tradisional?
   = simple simple sudah la

8. tempat berbulan madu anda yg paling berpotensi?
   = perlu jawab ka? ha?

9. bilangan tetamu yang ingin/akan/bakal anda jemput mase kenduri nnt?
   = 100 orang ja kedekut giler aku !

10. adakah tmasuk bekas2 kekasih anda skali?
    = no no no nanti diorang menganggu majlis !

11. brape tingkat/lapis kek kawen yg anda inginkan?
    = tak payah la nak bertingkat tingkat 10 tingkat pun jadi la

12. mase untuk berkahwin... pagi... tgh hari... petang... malam?
     = whatever

13. lagu/alunan muzik yang ingin dmainkan semasa perkahwinan anda nanti?
     = lagu favourite aku ! today was a fairytale ( menusuk kalbu dengar )

14. etika semasa menjamu selera? garfu dan suda? tangan? 
     = nak kena ada protocol ka? lantak diorang lah nak guna apa !

15. jus buah-buahan, sirap @ air berkarbonat?
     = sky juice sudah sedap sikit kan !

16. berbulan madu sejurus selepas perkahwinan @ beberapa lama setelah berkahwin?
     = budak kecik lagi tak nak ambil tahu !

17. hadiah yang ingin diperolehi dari tetamu semasa hari perkahwinan... duit? peralatan rumah? perkakasan elektirk?
     = make sure er korang nak bagi hadiah bagi aku banglo sebijik, porshe 2 biji, hadiah dekat aku private island satu. huahuahua

18. jumlah anak yg ingin dimiliki?
    = anak ?? next question !

19. adakah anda akan merekod majlis perkawenan/berbulan madu anda dlm bentuk DVD/VCD?
    = membazir ja . kena rekod majlis bertunang aku, majlis berinai, majlis sambut tetamu, reception 2 belah pihak, salomnization. make sure rekod semua okey !

20. impian pkawenan siapa yang anda ingin ketahui selepas ini. aku nak tag jeng jeng jeng mana aci aku ja kena tag korang pun kena juga lah !
     = http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/ ( ya cik nabila my beloved sister silalah jawab, kahkakah )

bye
see ya

Details-white-party_large

3 ulasan:

CINTA UNTUK KITA berkata...

hehe macam2 ya amalina..;p

shiema sufian berkata...

Alaaaa, yang excited nak bac sebab anak. tapi tak dinyataan. hahaha. erm, header baru. lawooo (:

♥ Cik Zack ♥ berkata...

hahaha sumpah lawakkkk :DD