Ahad, 29 April 2012

Mengada

assalamualaikum
hye peeps

bila kegedikkan melanda 3 orang manusia yang pelik lagi pelik ni semua kerja si boneka. dia yang mula dulu habis sekali amalina yaakub pun nak join saja ja mengada nak join hahaha
thanks to fiz gaphic atas doddle dibawah ahak.





see sangat kegedikkan terselah bila 3 manusia guna doddle yang sama cuma warna berbeza dan dijadikan DP facebook. sungguh sangat mengada. hahaha. eilla boneka yang ketua yang jadi ketua kemengadaan kami semua. ahak cik boneka.

tapi doddle ni nampak comel pulak bila tengok lama lama hahaha :) comel kan bagus sungguh la fiz graphic tu design comel kot. dah stop cerita merapu di petang hari. aku suka merapu ja lebih.

bye

1 ulasan:

Akulah.com berkata...

tomelnye awek gambar profile tu