Isnin, 30 April 2012

Soalan hurmm!

assalamualaikum
hye peeps

Tumblr_m22i0cu2l61r2wwr1o1_500_large

hallo aku tetiba ditag oleh seorang insan yang sangat budiman. dengan budiman nya dia, dia telah tag soalan soalan yang aku perlu jawab secara fakta ( aku akan jawab macam biasa auta la lebih. auta itu cool ) dah jom jawab soalan dia bagi kesian dia kalau aku tak jawab.


1.kalau korang jumpa Greyson Chance apa korang akan buat??
buat bodo ja apa ingat aku suka sangat ka jerit jerit then himpit himpit dengan orang sebab kan artis. not my type ( fuyoo jawapan berlagak giler kau )

2.korang suka makan apa??
semua jenis makanan yang halal dan boleh dimakan dan bukan berunsur ikan pari tetttttttttttt

3.kalau korang diejek apa korang rasa??
rasa macam nak kunyah kunyah ja orang tu then aku buat lepat liat aku buang dalam telaga ( kahkahakha apa ka kejam sangat kau amalina )

4.apakah warna kegemaran korang?
should be blue tgk blog la wahahaha lagi mau tanya ka?

5.adakah anda ada BF/GF?
BF should be best friend kan so aku ada banyak la buat masa sekarang ni ada la dalam 10 orang macam tu.

6.karton apa yang korang minat?
barbie maybe ahak ( perempuanyan aku bila minat barbie )

7.kereta kegemaran korang?
kereta bagi aku sama ja asalkan tak kena hujan dan panas sudah la. itu dah memadai.
 
8.korang pandai main gitar tak?
apa kerlas gitar main kompang la best
 
9.apakah handphone yang korang pakai?
pakai phone rumah ja tu pun kongsi 12 adik beradik ( nampak benor nipunya )
 
10.nama BF/GF korang?
macam aku explain dekat atas tu kan
* mieqa mirare
* makcik ayu chubby
* an yang kasar diluar lembut dihati
* ah si kembar yang kaki novel
* pikah yang nak jadi polis
* ateen yang sangat clumsy
tambah dua orang yang aku rapat yang lain jantina agak rapat la boleh buat gaduh hahah
* sufian si kaki jiwang
* kak nurul si kaki tidur

dah jawab
bye


2 ulasan:

princessrayha berkata...

awesome la awak..sukew2

nasir hamzah berkata...

hehehh..lawak lah amalina.. terbaik punya.. boboby..hihi